Kristiina Raie nõuanded 2021 alguseks

Kuna kosmilised energiad on hetkel tugevad, siis me võiks seda aega ära kasutada ja liikuda reaalsesse maailma, Looja inimese tasandile.

Meid meelitatakse praegu sellisele platvormile, sellisesse häälestusse, kus meid painutatakse allapoole. Inimese teadvus nagu ankurdatakse duaalsesse maailma, püütakse pseudoteemadega kinni.

Inimesele pakutakse võõrast tehismaailma, kus on pseudoteemad. Kus me midagi teeme kellegi või millegi jaoks, kellegi teise pärast, aga mitte enda jaoks. Õpime tegema vahet ja palun tegeleme alati teemadega, mis on päris teemad. Pseudoteemad on sellised teemad, mis sisemiselt üldse korda ei lähe, pole oluline. Mõistus tahab tegeleda, aga sisemiselt pole mitte mingit huvi selle vastu. Mõistus on harjunud teemadega tegelema. Uudiseid vaatama, poliitikaga tegelema.

Pseudoteemadest tuleb oma energia välja võtta. Inimesed meelitatakse tundetasandilt ära. Aga tunded on teadmised! Tundega koos tuleb teadmine. Negatiivset tunnet pole olemas. On hoiatav tunne. Tekib mingi teadmine, pole vaja näiteks sinna minna. Tundetasandil inimene kogeb tunnet. See on soe, elav, rahulik ja kindel teadmine.

Mida on praegu vaja?

Kindlasti jõudu! Üldse ei tohi mängida maailma päästjat. Vastutada tuleb enda loomise eest. Iseenda loomise eest. Ja alati tuleb endast anda parim!

Käituda vastavalt enda sisetundele, aga mitte nii, et võtta teiste eest vastutust. See on vale moment. Et teine ei saa siis ju oma potentsiaali lõpuni kasutada. Meel peab puhastuma puhtaks mõistuseks. Meisse on süstitud inimesetasandil hirme. Tulles täiesti tundetasandile ja kogedes puhtaid tundeid, hakkab inimene visualiseerima ainult seda, mida sisemiselt igatseb ja tõeliselt vajab.

INIMENE HAKKAB VISUALISEERIMA TULEMUST. Selle tulemusena hakkab visioon kiirelt realiseeruma. On vaja kõrgeimad eesmärke nüüd! Täielikult terve keha! Vabadus kõikidel tasanditel! Pole vaja kuulata kedagi endast vähem teadlikumat inimest.

Praegu loomine on tõesti oluline. Meie loomine läheb läbi. Me saame kontakti reaalse maailmaga, kosmilise energiaga, päriselt.

Me oleme Loojad ja loome reaalsust enda jaoks. Selleks peavad soovid ja vajadused ka reaalseteks muutuma. Et näiteks: kui me taotleme, et oleme kaunid, siis me taotleme seda ENDA PÄRAST, mitte kellegi ega millegi pärast.

Taotleme, et oleme noored ja terved. Meie ümber on rahu ja armastuse energia. Või kui taotled põnevust, siis turvaliselt keha ja meele jaoks. Hakkame oma maailma looma ja teised, kes mingil põhjusel ei oska, ei taha, nemad jäävad duaalse maailma valitseja alla. Üleminekukoht on praegu. Me hakkame ühiskonnast, olles ise tundetasandil, oma energiat välja tõmbama kohtadest, mis meid kõige vähem teenib. Rahulikult ja tasapisi.

Me ei vastandu, me ei sõdi. Teadlikud olendid tegelevad loomisega! Suuna tähelepanu loomisesse, kõrgematesse visioonidesse jne. Kui tunned ennast mannetuna – kui ei tunne ennast täiuslikuna, ei tunne end Looja Inimesena, siis ka loomine jääb mannetuks.

Täna ei tohi ennast üldse vähendada, pisendada või pidada ennast vähem oluliseks.

Enda väärtustamine, avaldumine kogu oma suuruses ja pühaduses – see on ülioluline praegu! Teie tähelepanust hakkavad asjad, teemad kas jõudu saama või kaduma – praegu valitseb selline kosmiline seadus. Selline energia valitseb praegu. Väga ohtlik on mitte tähtsustada enda keha. Pean oma keha oluliseks, jaatan enda keha, olen omamoodi ainulaadselt täiuslik.

Ma panen teda tähele Looja Inimesena, armastan ja austan oma keha. Tähtsustame, aga see pole seotud egoga. Meile on see oluline. Aga see ei ole klammerdumine elu pärast. Teil ei ole haigusi. Parandage need, tühistage need ära. Vanas maailmas on väljamõeldud teemad seoses just igasuguste kehaliste kannatustega.

Aga see vana maailm, sellest on järgi jäänud praegu ainult hologramm. Tal pole enam seda platvormi, mis vanasti oli. See on tehislik, nagu Nukuteatris on papist majad, aga me mõtleme, et see on päris.

Aga PÄRIS REAALSUSES, seal ei ole enam tavainimese vaevusi. Kuna meie oleme tugevamad Loojad, kuhu me oma tähelepanu pöörame? Me pöörame tähelepanu hologrammi sees olevatele teemadele. Ja me loome neid juurde sinna.

Pole vaja tähelepanu pöörata asjadele, mida me ei vaja! Duaalse maailma valitsejad sõltuvad täiesti meie loomisest. Nende jaoks on eriti oluline hoida meid oma teemades. See on nende jaoks töö.

See on nende eksistentsi küsimus. Meie hoiame nende maailma üleval oma võimetega. Me oleme nagu Jumal, kes jalutab aias. Kuhu ta tähelepanu pöörab, mida ta taotleb, see saab jõudu juurde. Millest möödub tähelepanu andmata, see närtsib, hajub, kaob.

Kindlasti on vaja kehadesse alla laadida kindel teadmine: kõik on võimalik.

Tuleb kasutada julgelt kogu enda potentsiaali! On aeg olla täielikult puutumatu endast madalamate energiate suhtes. Kus on tähelepanu? Pea meeles – sinu isiklik jõud on seal, kus on su huvi ja tähelepanu. Jõudu on inimeses tohutus koguses. Jõudu on rohkem, kui kehal on energiat. Inimese jõud on nii suur, et see mõjutab maailma tema ümber.

Et oma sisemist jõudu teadlikult kasutada, peab tundma Universumi seadusi:

1. Ma olen täiuslik Looja. 2. Teised on täiuslikud Loojad. 3. Ma olen vaba Looja. 4. Teised on vabad Loojad. 5. Minu tahe on püha. 6. Teiste tahe on püha. 7. Ma tulin siia kehastusse looma ja kogema oma isiklikku elu. Ma ei pea elama teiste elu. 8. Teised elavad ja loovad nende isiklikku elu. Nad ei pea elama minu elu. 9. Mina olen vastutav oma kogemuste ja tulemuste ees. Mina ise pean looma selgust endas, mida ma vajan ja taotlen lõpptulemusena. 10. Ma võin nõu anda ja toetada, aga ma ei vastuta teiste elu ja kogemuste eest. Muidu ma võtan nende vajalikud kogemused ära – segan nende Looja olemust. 11. Ma võtan vastu nõuanded, toetuse, informatsiooni, aga mina ise otsustan ja vastutan oma otsuse eest. Mina vastutan enda reaalsuse eest. 12. Minu elus on võimalikud kõik kogemused, mida minu teadvus siin kehas võimalikuks peab. 13. Minu sisemine tahe ja häälestus koos uskumustega loovad reaalsuse, milles ma elan. Suurt ja kerget loomist!

Jaga:

Facebook
LinkedIn
Email
Print